Restaurant & Brewery
Philosophy
For the chef, everything starts with his ingredients. If the ingredients are good, there is no need for fancy cooking techniques. Pure, natural flavours are the noblest. Piwnica Świdnicka’s menu is based on the relationship of the four classical elements: earth, water, air and fire, each of which represents a taste – sweet, salty, sour and bitter.
Brewery
The brewer of Piwnica Świdnicka emphatically embodies the principle: if fate has blessed you more generously than others, build a bigger table, not a higher wall. He brews and serves our guests excellent beverages. For him, beer is an extraordinary story that stretches through countries and peoples from Neolithic times to the present day. It is an extraordinary wealth of colours, flavours and aromas, interwoven with the biographies of extraordinary people, stories of war and love, success and failure.
Customer Reviews
"Ponieważ historia restauracji nigdy nie jest kompletna, zawsze jest coś nowego i wspaniałego do odkrycia. Wieczór spędzony w Piwnicy Świdnickiej jest jak wejście na pokład złotego statku płynącego przez Wrocławską noc".
Joanna Nowosielska
zadowolona Klientka"Polecam po 100-kroć!. Przepyszne jedzenie, super obsługa, piwo REWELACJA!"
Andrzej D
Klient“Wyśmienite piwo. Imponująco wyglądają te wszystkie instalacje, dzięki którym piwo jest wytwarzane.”